Loading

Rev01YetiRev01Yeti

 • 0pt
  Happy birthday ^^ ♥
  5 l. temu
  0pt
  Tanjoubi omedetou! (happy birthday!)
  5 l. temu
  0pt
  Boldog Születésnapot! :)
  7 l. temu
  0pt
  Congratulations ^^. Enjoy this day
  7 l. temu
  0pt
  Happy birthday !!!
  Have a good day ;-)
  7 l. temu
  0pt
  Rev01Yeti
  Köszi a gyors választ, akkor megnyugodtam, hogy ez "szériahiba", nem csak én kaptam ilyen Fate-et a pénzemért. Igazából egy kis gashaponos félrenyúlás miatt morci voltam, és mindenféle vizsgálat nélkül (komolyan!) vettem meg, hogy azért legyen már valami olyan figum is, ami tetszene is. A copf illeszkedés problémája meg apróság, azt is csak azért vettem észre, mert le kellett hámozni a fejéről egy kis darab átlátszó fóliát amin keresztül illeszkedtek a copfok (de tudnám minek a fólia?).
  Ezt a "completed" dolgot nem igazán értem most már. Én laikusként úgy gondoltam, hogy "completed" figura az az, ami le van festve gyárilag, attól függetlenül, hogy PVC vagy más anyagból van-e, kivéve a mozgatható/variálható figurák (Nendoroidok, Figmák, Revoltechek), amik "action figure"-ként vannak listázva. Ezzel szemben gondoltam azt, hogy a "nem-completed" figurák, vagyis a garage kitek azok, amiket házilag kell lefesteni, anyagtól és attól függetlenül, hogy össze kell őket rakni vagy sem. Szóval nem értem a logikai kapcsolatot a "completed" és az összerakhatóság-szétszedhetőség közt. A kék SEGA Mikumnak például úgy kell beleilleszteni a fejébe a két copfját, ahogy ennek a kis Fate-nek is, holott semmi sem indokolná az utóbbi esetben (mivel nem nagy tömegűek). Ez nekem összerakásnak minősül, mégis "completed" figurák. (Vagy a hajnál/copfoknál ez a szeparáció szokásos?) Na innen jött, hogy talán Fate feje is két részből állítható össze vásárlás után, csak ugye ezt én nem tudhatom, mert a vitrinből teljesen összeállítva vittem el, és erre akartam rákérdezni nálad. :3 Tudom, nagyon laikus vagyok, de hát valahol el kell kezdeni...
  Amúgy ja, ez a casual clothes változat cukibb, mint a barrier jacketes verzió. :3 Egyébként meglepett az is, mikor utánanéztem, hogy ez milyen friss figura.


  Semmi baj, nyugodtan kérdezz, ha tudok nagyon szívesen segítek. No, attól completed model valami, hogy nem lehet változtatni a beállítását, fix pozú figura. Mindent jól írtál, egyébként. Vannak az olyan fajta figurák, mint ez a Fate és Miku, hogy kisebb összerakást, összeállítást igényelnek, de mivel a póz fix, nem változtatható, attól még completed model. Remélem érted, hogy mit szeretnék mondani:). A Figma és Nendo azért action figure, mert pózoltatható. Minden ami pózoltatható action figure, még az ilyen baba-féle dolgok is.
  Picit engem is zavart a Fate fején a rés, de annyira édes, hogy megbocsájtom :) A fólia azért kellett szerintem, hogy nehogy sérüljön a festék ott hátul, az egy eléggé kiálló rész, ki van téve koccanásnak.

  Melyik újságnak írsz, ha már így beszélgetünk, kíváncsi lettem? Habár AnimeStars megszűnt... Milyen témákkal foglalkozol a lapban, ha szabad kérdezni?
  8 l. temu
  0pt
  Rev01YetiSzia! Neked is van elvileg Banpresto Ichiban Kujis Fate-ed, gondolom talán conon vetted. Na most én conon vettem, és az utolsó/egyetlen darabot kaptam meg, ami a vitrinben volt kiállítva.
  Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy a te Fate-ednek össze kellett összerakni a fejét? Csak mert az enyémen az illeszkedés nem tökéletes a feje hátulja és eleje közt, szemből nézve a feje bal oldalán konkrétan egy kis rés van és a két fél közt kis magasságkülönbség is van. Fontos lenne tudnom, hogy akkor most szétszedhető a feje, igazgatás végett, vagy gyári hiba, vagy mi. Nem feltűnő annyira, de azért mégiscsak ott van a rés. Valamint az egyik copfja kicsit gyengusan illeszkedik, nem megy be annyira a fejébe, mint a másik.

  Szia!
  Igen, az enyémnek is van ott egy hatalmas rés. Csodálkoztam rajta, mert a Code geass, Ichiban Kuji-s figuráim tökéletesek, de ennek a Fate-nek ott van egy látványos hibája :/
  Szerintem nem lehet szétszedni, ezek nem nendo-k, azért is vannak a "Completed model" kategóriában.
  A copfokkal nekem nem volt semmi problémám.
  Csak azt sajnáltam, hogy a "battle version"-k már elfogytak :( Igazán egy olyanra fájt a fogam, ahhoz még Nanoha-t is vettem volna, de így csak Ő maradt. Habár így utólag belegondolva ez még cukibb is :3
  8 l. temu
  0pt
  Have a great birthday!
  8 l. temu
  0pt
  Tenma The Idolm@ster
  Happy Birthday!!

  Have a nice day :D
  8 l. temu
  0pt
  happy birthday!
  8 l. temu
 • 36 komentarzy
  PierwszaPoprzednia123NastępnaOstatnia
Your source for old and rare figurines!