Loading
Ellis
寝ています☆
Ostatnia wizyta 9 mies. temu • Dołączył/a 11 l. temu70,866 wyświetleń (453)

Kilka słów o użytkowniku

エリスです!

日本語を勉強していますで、日本の留学生になりたい。
よろしくお願いします。

Listy4

Figurki139

Różności52

Media17

Artykuły4

Komentarze74

Happy Birthday!

お誕生日おめでとうございます
6 l. temu
Happy Birthday!
7 l. temu
Wish you a happy birthday^^
7 l. temu
Glad to see a tsuruya fan ♥︎
7 l. temu
Happy birthday in advance! Otanjoubi omedetou gozaimasu^^
8 l. temu
Ellis9 l. temu#1881828Japp, dock så är det alldeles för svårt när det är nästan bara text i spelen, alltså när ingen pratar, på grund av kanjin. Drama CD:er brukar jag dock förstå :)
Du då, kan du någon japanska?


Hemskt ledsen för det sena svaret. Jag har inte känt att jag har haft tid nog över. ^^; Egentligen ingen jättebra ursäkt...

Ja, jag kan höra och förstå vardaglig Japanska rätt så ok, men kan bara svara i fraser än så länge. Jag är lite väl lat när det gäller att studera nämligen. ^^; Jag har gått två år i en japanska kurs, men jag har lärt mig rätt mycket från att bara lyssna på vad dom säger och läsa den översatta texten. ^^
9 l. temu
Ellis9 l. temu#1863627(Jag är också seg, så det är lungt!)
Jag har inte spelat SP särskilt mycket (det fungerade inte så bra på min jailbreak:ade telefon, och jag orkar inte ha emulatorn på datorn just nu), dock så har jag THE iDOLM@STER 2 till PS3 (på japanska då) som jag har spelat extremt mycket. Jag förstår ju inte hela konversationerna, men det är fortfarande mysigt att spela det!
Annars har jag spelat alla tre Shiny Festa till iOS, och de tycker jag om så mycket. Musiken från spelserien är perfekt i rytmspelsform och de små dialogerna med idolerna är roliga. :)
Men sedan älskar jag allting runtomkring spelen, idolerna och musiken är underbar! Jag spelar även ett utav spin-off-spelen, Million Live, som är ett TCG mobilspel. Det är tyvärr också bara på Japanska, men det är kul när man förstår lite i alla fall!


(Så bra, om man nu får säga så. xD )

Oj, det låter som mycket speltimmar det. ^^; Så du förstår Japanska tillräckligt för att spela och förstå enklare konversationer?
9 l. temu
Ellis9 l. temu#1853887Japp, man är en manager mer eller mindre. Shiny Festa-spelen är rytmspel, så där får du inte ut så mycket utav att kolla på Let's Plays förutom att kolla på videorna för själva låtarna man kan spela. Det finns även en liten story för SF varje spel när man spelar story mode och när man bara spelar låtarna i stage mode kan det komma upp en liten dialog med idolerna då och då.
SP är däremot mycket mer om att just vara en manager. Du tar din idol på lektioner, promotions, auditions m.m. och genom att säga rätt saker (alternativ såklart) och spela mini-spelen (lektionerna och auditions) så bra som möjligt försöker du få din idol att bli bäst helt enkel. I dessa spel är det stora story-delar för varje idol, med mycket dialog och många händelser. Det som är just kul med detta är att man får lära känna sin idol och så är det ju ett spel och man vill ju klara av det och bli just bäst!
Supersöt är hon, Nyaruko!
Och nej, det har du inte sagt, men jag kan förstå det, haha! Hon är ju bara bäst<3


Ursäkta dröjsmålet. Jag är alltid för upptagen nuförtiden. :s

Att prata med idolerna känns som det roligaste man kan göra. :D Har du spelat spelen mycket?
9 l. temu
Ellis9 l. temu#1852114De är PSP-spel/iOS, så man kör på en emulator med det fan-översatta, medan de som redan är översatta finns i app-storen (USA:s), men jag förstår om du inte har tid :) Jag blir också lite stressad över allt jag vill se och spela som jag inte hinner!
Men du lyckades få jobb ändå? Det önskar jag att jag kunde få, men arbetslösheten bland ungdomar är ju för hög för att man ska våga chansa på att inte plugga vidare...


Vad gör man i iDOLM@STER spelen? Att man är en manager har jag förstått, men hur går gameplay till egentligen? :x (Skulle ju kunna titta på Youtube, annars.)

De första gångerna fick jag jobb genom kontakten min pappa hade inom branschen. Det har ju varit bra för att få meriter, så för mitt nuvarande jobb lyckades jag söka själv på en annons och lyckades på jobbet valt mellan 30 andra sökande. ^^

Och på tal om inget alls:
http://s1.tsuki-board.net/image/thumbnails/Kolezan1384889692.jpeg
Min nya Nyaruko-san är så himla söt! >u< Önskar jag kunde krama henne rejält! xD

Undrar om jag har sagt det förut, men din avatar är så himla distraherande. Tsuruya-san!!! >u< Bara för söt~!
9 l. temu
Ellis9 l. temu#1846086Kul att du tittade på den! Nej, animen är ju inte lika intressant om man inte redan känner karaktärerna från spelen. Du borde testa Shiny Festa eller THE iDOLM@STER SP (fan translation) som finns på engelska om du vill se mer av Hibiki :)
Jag går på Teknikprogrammet och just nu siktar jag inte på något speciellt. Jag har faktiskt inte börjat tänka på vad jag ska göra efter gymnasiet ännu, men KTH vore ju underbart att komma in på. Jag får väl se hur det blir helt enkelt!


Det är väl inte för PC, eller? ^^; Jag önska verkligen jag hade mer tid över, för det finns ju så mycket kul att göra, men jag får nog tyvärr hoppa över detta spel. Jag har knappt tid över att titta på anime. :c

Kul! Jag gick teknikprogrammet också. ^^ Det var där jag fick lära mig program som används inom branschen. Jag gick inte på universitet/hög skola dock efter gymnasiet. ^^; Jag tror jag var för trött på att plugga mer...
9 l. temu

Więcej informacji

Poziom
Płeć
Lokalizacja
Książki
Battle Royale
Gry
Danganronpa, Ace Attorney, Professor Layton, THE iDOLM@STER
Aparat
Canon EOS 400D
http://cdn.myanimelist.net/images/userimages/212013.jpg
宮尾美也かわぇぇ
みゃお~!

Obrazki34

Ulubione9