Loading
Chloe-tsundere

Chloe-tsundereThe louise otaku

«Can you handle the tsun to unlock my dere?»
Ostatnia wizyta 40 min temu • Dołączył/a 7 l. temu860,114 wyświetleń (0)

Figurki343

Różności764

Media348

Kilka słów o użytkowniku

Not accepting random fr anymore! So please message me before adding or talk to me first at least..
Also cleaning my friendslist, feel free to add me again if you missed me

◕ ‿‿ ◕ ◕ ‿‿ ◕

about me?
im just a die-hard louise fan who wishes to own all merchandise and figures of her, and I accomplished that <3 and im no.0 in the popularity list, a sweet coincidence is it not? (Louise the zero X Chloe 0)
my other goal is to keep my collection of prepainted figures around 140 :)

I started collecting when I joined MFC, and I already got this many figures in such a short time :O >///<

I love ecchi stuff <3 I dont like vulgar naked like giga pulse does, but beautiful artwork pieces with a bit of nudity like native does :) thats my view on it
(though there are some exceptions cause I like bondage outfits)
my most expensive one is 145 euro for chigusa nana black ver. but she is worth it!
(plus chantilly and neige for freaking 256 euro)
I also buy hentai and doujinshi for their pretty art <3

Im a proud bi-sexual girl :) and I support all those lesbians or gays out there who are ashamed just dont be and be yourself :3

I like meeting people who got a passion/obsession for a certain character like I have <3
and... I love tsunderes A LOT <3 beside louise I love mio isurugi and other tsunderes too, too many to like! from extreme to subtle tsunderes like mao from GJ-bu!
Here is a nice tsundere song by the tsundere voicaloid akita neru

m.youtube.com/w...

I also maintain 4 clubs: nana to kaoru fanclub , zero no tsukaima fanclub and makai tenshi jibril fanclub and the drills club

And a weird fact about me: eventhough I own many pink haired characters my favourite color is most definitly not pink but ice blue! and I dislike pink in rl XD but on characters I think pink hair suits them

and I got a collection of mangas too but too lazy to add them all up here about 200-250 (added in a list, tho not all are in the database) except for the H and doujins

my best online friend here is EULER271
someday we will meet :)

what more to tell ... not much right ? beside that im a die-hard otaku who also loves cosplaying and watching anime :) and being a talkative spontaneous girl

if you wish to know more ... feel free to ask ;D

bye bye~

also some consider me unfriendly, cause I am a direct person now and then but that is mainly due to autism or due to the person itself :)


P.s. Louise is my waifu

And kongou (arpeggio) best shipgirl!
Programy TV
Masterchef,zero no tsukaima,genshiken
Książki
eragon,harry potter
Gry
boardgames,blazblue,catherine,dragoneers aria
Punkty MOE
tsunderes,gyaru,blushes,twintails
Muzyka
Catchy music,peaceful music (classic,celtic etc),theme songs
Aparat
samsung nx3300 , galaxy S7
Komputer
Acer G3610, ipad

Artykuły174

Komentarze11,695

0pt
Oh, dat is vreemd. Sinds je het tekst-pop-upje op MFC niet meer kan wegklikken, heb ik daar eigenlijk geen problemen meer mee.

Ik denk dat de enige toekomstige pre-orders die ik blijf doen nieuwe Horror Bishoujo's zijn en als Koto door blijft gaan met YGO figures die dan. Maar verder ben ik een beetje salty van ook pas een dikke bijbetaling moeten doen om één simpele pre-ordered Nendoroid los te verzenden, dus dat ga ik niet meer doen... Zelfs met Airmail, betaal je meer dan het dubbele van de (unreg) SAL van vroeger in mijn ervaring in ieder geval.

Oh, maar dat is wel mooi, je hebt dus groeimogelijkheden bij je nieuwe plek? :) Want niets is zo frustrerend als je je overqualified voelt en je niet kan groeien (is me bij veel eerdere banen overkomen). >.< En ja, ik heb bij mijn huidige baan ook hele leuke collega's en dat helpt heel erg. Ik hoef niet per se vrienden met al mijn collega's te zijn, maar als je niet op z'n minst een beetje casual met ze kunt praten vereenzaam je een beetje (ik had dat laatste vooral bij mijn overheidswerk dat ik vroeger deed, die mensen hadden totaal geen interesses of hobby's...).

Die waar ik nu werk doet het na ongeveer 1,5 jaar of je wel of niet een vast contract krijgt. Gelukkig heeft een groot deel van de werknemers hier een vast contract, dus dat geeft wel een goed gevoel. Ik heb voor genoeg bedrijven voorheen gewerkt waar de enige mensen met een vast contract die hogerop waren en de rest elke 2 jaar maar moest rouleren.

Als je het niet erg vindt dat ik het vraag, het is dus een lange-afstandsrelatie met je nieuwe vriend? Of heeft hij een chiller/groter huis? ;) Ben benieuwd naar je Nanoblock post! Ik weet niet al te veel van ze af. En ook naar posts over je uitgebreidere model kits als je die nog wilt gaan maken ook.

Thanks! Mja, het is meer dat ik het zelf jammer vindt dat ik het kostuum niet voor langere periodes kan dragen, want een outfit waar je een groot deel van de dag in kan rondlopen is ook wel zo leuk in plaats van verplicht moeten wisselen. :P Ook is de make-up van Calne best wel uniek en moet ik dan de hele make-up opnieuw doen als ik dan van kostuum zou wisselen, dus ik heb daar dan nog weinig puf voor. xD

Correctie ondergoed werkt vaak best wel goed! Vroeger droeg ik het standaard bij al mijn outfits. Heb sinds de laatste ~3 jaar een best wel streng sport-regime die ik ook goed aanhou, dus ookal kan ik nog steeds correctieondergoed dragen voor meer lichaamsverbetering, vergeet ik het meestal mee te nemen omdat het minder nodig is dan vroeger. Als je het niet erg vindt dat ik het vraag trouwens, is het kostuum per ongeluk te klein gekocht/gemaakt of is het...dat je minder sport/meer eet? Sorry. xD Maar als je er voor openstaat kan ik wel tips met sporten/eten geven. Zo niet, val ik je er niet mee lastig of course. :)

Petticoat is sowieso altijd wel aan te raden, want in het design van die outfit zie ik dat het redelijk wijd staat, en een petticoat laat het dan meer 'poof' er uit zien. :) Extra bonus is dat de kans op pervs ook verlaagd worden (of de pervs krijgen hun zin niet :P ). Ik draag zelf bij outfits met korte rokjes vaak ook 'safety shorts', van die soort van broekjes die absoluut niet sexy zijn als ze een kijkje onder je rok nemen. Denk alleen dat het te last minute is als je deze nu nog zou willen gaan kopen (zelf haal ik ze van het internet), maar een idee voor toekomstige outfits? :)

Oh nee, tickets zijn nooit een probleem voor mij met bijna elk event. Zowel mijn betaalde als vrijwilligerswerk kan altijd wel goedkoop/gratis iets voor me regelen. Het probleem ligt eerder bij vervoer en/of hotel dat ik volledig of grotendeels zelf moet betalen en dat uiteraard veel moeilijker te regelen is als het is uitverkocht voor het normale publiek. Anyhow, ik dacht dat Gamescom volgende week was, maar ze zijn hier op kantoor al gisteren er naar vertrokken, dus nu is het al helemaal te laat lol. En aangezien ik net begonnen ben met een nieuw department bij mijn nieuwe baan opzetten, heb ik zelfs afgezegd om naar Connichi in september te gaan, omdat ik gewoon niet te veel dagen weg wil zijn (ik heb namelijk een 3 maanden contract dat een soort van 'proof of concept' is en het is zonde om zo'n kans in mijn carrière mis te lopen).

Ik ken veel mensen die elk jaar naar Gamescom gaan en wat ik van hun hoor is dat het voornamelijk gaaf is met al die grote uitgevers, veel exclusieve merchandise of bijzondere events, dat er veel winkels zijn en het algemeen indrukwekkend is qua formaat etc. Maar dat het als 'con' niet eens per se leuk is om er te cosplayen enzo, en dat er bijna geen gevoel van community is (het is meer een reclame-event). Anyhow, ik wens je er veel plezier, ben ook benieuwd naar jouw mening! :) Ik heb dus genoeg vrienden die elk jaar gaan en het echt iets vinden wat Nederland mist qua events.

Dat wel, sinds de prijzen zo erg zijn toegenomen, merk ik veel minder gekke aftermarket spikes als het aankomt op verkoopprijzen.

Bij Daki's vindt ik het moeilijk wat mijn max is. Het meeste dat ik ooit voor een daki heb betaald is 13-14K als ik het me goed herinner. Een tijdje terug had ik er bijna eentje van 11,5K gekocht die maar aan 1 zijde bedrukt was (iemand anders was me alleen voor bij Suru), dus achteraf gezien misschien maar beter dat ik die niet heb gewonnen, want maar één zijde...tsja. Daki's van de paar series waar ik heftig van verzamel zijn gewoon intens zeldzaam, dus daar kan ik niet zo picky zijn op de art of prijs, aangezien het anders jaren kan duren voor ik ze weer zie, ALS ik ze ooit weer zie. En er zijn er ook niet heel veel voor mij om van te verzamelen, dus dan ben ik ook meer meegaand dan andere franchises die er veel hebben.

Aangezien ik naar veel minder cons ga, heb ik ook veel minder kraampjes + door huidige en vorige baan zo druk, minder vrije tijd om dingen online te koop te zetten = Mijn verkopen gaan veel slomer. ^^'' Maargoed, ik heb alles netjes opgeslagen liggen en goed geindexeerd dat ik weet wat in welke doos zit (zelfs met al het kleine spul), dus het is niet dat het waarde verliest. Ik doe het liever rustiger aan dan dat ik overhaast in bulk het voor cheap weg ga doen.

Oh, ben benieuwd wat je van Ajin vind! :) Ik heb zelf net One Punch Man afgekeken (was er erg laat mee, I know :P ). Vond het wel leuker dan de gemiddelde actie-serie, maar ik weet niet of ik het helemaal de hype waard vond om eerlijk te zijn. xD
2 godz. temu
0pt
Nou, da's in ieder geval zeker goed om te horen dat het bij jou dus goed gaat qua werk. :) Ik hoop dat ik nu bij mijn nieuwe baan lang mag blijven en dat ik ook echt een vaste stek daar krijg. Ik was zelf ook blij weer snel weer aan de slag te kunnen, ja. :) Heb nog nooit zo snel weer een baan gehad als deze keer.

Bij mij is figure collecting meer tijdrovend in de zin van dat een groot deel van mijn collectie nog niet in de figurekamer uit staat en dat ik veel nieuwe aankopen nog niet unboxed heb (doe meestal ook meteen een photoshoot tijdens de unboxing). En natuurlijk dat ik ook nog steeds een groot deel te koop moet zetten, maar dat ik ook niet helemaal toe kom aan foto's van alles maken, listings overal maken etc. Hoe dan ook, hier is de meest recente foto die ik van m'n figurekamer heb gemaakt mocht je benieuwd zijn: PICTURE #2003789

Oh, dat is ook een leuke outfit van Louise~ Die je volgensmij nog niet eerder gecosplayed hebt, toch? Ik heb wel recentelijk mijn Calne afgemaakt van dat eerdere filmpje, enige jammere is dat ik deze outfit niet alleen aan/uit kan doen en ik ook ten alle tijden maar 1 hand vrij heb om te gebruiken tijdens het dragen. Dus het is zo'n onhandige outfit, dat ik 'm maar maximaal een halve dag op een con heb gedragen tot nu toe. :P Dus ik weet nog niet vaak hoe en wat ik ga doen met het herdragen. :P

Entreekaarten zijn voor mij geen probleem, alleen het reizen dus. En of ik dus wel zo gemakkelijk van mijn nieuwe baan vrije dagen zou gaan krijgen als ik zou kunnen gaan. Maar met hoe dichtbij Gamescom nu is, moet ik me er maar bij neer leggen dat het 'm waarschijnlijk niet meer wordt, want ik heb eigenlijk ook helemaal geen tijd om nu nog zelf een bezoek te gaan plannen nu ik niet meer makkelijk meekan met een groep. Oh well... Ben toch te druk nu met de nieuwe baan dat m'n hoofd er niet echt naar staat om zo'n ver/duur conbezoek te plannen.

Mja, jij hebt voor Louise wat ik heb voor Baccano! en old-time-Mecha Musume en dat is dat ik uitzonderingen maak op mijn gebruikelijke budgetten om er spullen voor te krijgen. xD Ookal vindt ik de huidige prijzen echt niet leuk meer. :( Nouja, het helpt me wel dat mijn collectie niet uit de klauwen groeit, want impulsaankopen doe ik bijna niet meer. Al zeker niet sinds SAL dus niet meer bestaat, want waar ik eerder dan nog wel eens een Nendoroid of Prize figure voor een goedkope prijs + untracked SAL los kocht, zijn die dus de huidige verzendprijzen echt niet meer waard om los dingen te kopen.

Ik ben trouwens bang dat SAL nooit meer terug gaat komen. :/ Een tijdje terug heben ze dus hetzelfde gedaan met meerdere Oost-Europese landen. Wel vindt ik het erg flauw dat PostNL en/of onze douane nooit hier eerlijk over is geweest. We zijn al bijna een jaar verder dan toen dit fiasco begon. :/

Ik doe bijna geen pre-orders meer en dus ook proxy en slowboat ja. Ik vindt het wel irritant, want ik heb tot nu toe nog geen Japanse pre-order shop gevonden die ook pre-order figures op slowboat doet. En bij de meeste shops binnen Europa heb ik het idee dat ik behoorlijk afgezet wordt qua prijs. ^^''
3 d. temu
0pt
Hi! Eindelijk aan je berichtje toegekomen, zal zo ook ff de andere opvolgen. :) Met mij gaat het goed, heb wel een druk jaar gehad met veel banenwissels helaas. Ik zat heel goed op m'n plek bij mijn laatste werkgever en toen kwam er door een marktcrash een onverwachte reorganisatie en had ik ineens een nieuwe baan nodig. Die heb ik nu ook 2 weken geleden gevonden en mijn nieuwe werk bevalt goed, maar het is toch allemaal een beetje pfft. Is het nou zoveel gevraagd dat ik gewoon een bij één werkgever voor meerdere jaren kan werken zonder allerlei van dit soort gezeik... Verder druk, omdat er steeds meer te doen is met Fake is Sad, wat erg leuk is, maar ook veel vrije tijd vreet! ;) Dus figure collecting, cosplay etc. doe ik ook nog allemaal wel, maar staat op een heeeel laag pitje.

Fijn in ieder geval om te horen dat het weer beter met je gaat. :) Ik ben zelf voor het eerst in 10+ jaar niet op Abunai!, wat echt super vreemd voelt. Verder ga ik heel misschien nog lastminute naar Gamescom, maar als ik ga waarschijnlijk maar 1-2 dagen. Ik ben daar even afhankelijk van plannen van anderen of ik wel/niet slaapplek/reismogelijkheid heb enzo (onze auto ligt een beetje op sterven helaas). Hopelijk heb je het bij beide leuk met je nieuwe vriend! Mijn man wist niet wat hem overkwam in het begin lol.

Verder qua nieuwtjes is het denk ik het meest interessant qua cosplay om te delen dat ik een heel groot project eindelijk af heb gemaakt en er aan een compo aan mee heb gedaan, mijn Calne Ca (Nurse version): www.youtube.com...

Qua figures heb ik net dit schatje gisteren binnengekregen: ITEM #61379 Verder heb ik de volgende pre-orders (een stuk minder dan vroeger, de huidige marktprijzen ook hè...):

ITEM #655570
ITEM #675943
ITEM #600025

En op dit moment wat tweedehands aankoopjes via proxy op een slowboat naar me op weg:

ITEM #183667 (Kan nog steeds niet geloven dat ik deze eindelijk bemachtigd heb!!!)
ITEM #725601
ITEM #725602
ITEM #396895 (Ik raad je de anime van Ajin heel erg aan, mocht je 'm nog niet gezien hebben!!)

Ik neem aan dat jij op dit moment het meest enthousiast bent voor de Louise in haar trouwjurk-figure? :D
7 d. temu
0pt
Eight figures is quite okay for me XD. I added nine or so to my wishlist. I'm not the sort of collector who expects something particular to be made and is disappointed when it's not shown. If something looks nice, I take them as they come.

Olga Discordia is very expensive, but I'm sure aftermarket prices are going to be insane. But I'll pass on her not only because of my space issue. I'm also not convinced by the castoff options.

I never actually thought about which figures I'd like to sell. It's just that I realized I can't go on like this infinitely. From the top of my head, it's for example ITEM #98982 and ITEM #117170 (This one's indeed all packed up and ready to go...) Anything else I would have to dig out of the attic first >_<

Ooh, don't sell Ai Saeki! She's Alphamax' breakthrough figure. She's always had the central spot in my display and I still love her.
9 d. temu
0pt
She means the world to me. All but saved my life a few years ago, so she's become a part of my soul, and I'm not sure I'll ever live another day during which I don't think about her. I even have a picture card of her in the notebook I keep in my uniform shoulder pocket. Hmm what's a diamond painting?

Ah yeah. People can be weird like that. I don't like tattoos either. I can tolerate them to a point, but there's definitely a low threshold for me as far as "too much" goes. My ex ignores me too, and she has some of my stuff as well: most notable a Reimu dakimakura cover I got ages ago. It's a cheapo one but it's meaningful to me. Hmm that's a shame. I pride myself on my sentimental nature, and I believe any many comfortable in his own skin can be sweet and strong at the same time. It's easy. And it's fun, just to be yourself.

Hmm how did the way he proposed indicate it? If I may: how long were you together? Indeed; no big weddings for me either. But if I ever get married, you'll be invited :) I'll let you know if I can start that series soon; I'm in the field now so obviously I won't be able to do it here ;)

Yes I agree. One can't be happy with another if he or she isn't happy with him or herself, but I do believe you give someone to whom you dedicate so much of yourself a little bit of power over your heart, as you love that person, and they may not treat your feelings and dedication with the care they should.

Nah, you don't, but I guess that's what anime fans are seen as here, though they're everywhere. Only a few people admit to liking it though. It has a certain stigma here, and it's frustrating.

Ha yes indeed. It does make the sweet side more significant. Perrine is like that too, though she's not the legend Louise is. I'm usually very even with my display of emotion, but the right person can get the softie side of me out. And I like being able to show it.

No worries. I know we aren't particularly close at this time, but I hope we can be one day. You've been kind to me, and that's something I surely appreciate. I've been missing good people in my life, so I guess I just want to make sure I don't lose the few I find.

Yeah they likely will never even notice. I still find it difficult to delete them, as there's still some sentimental value to the names.

P.S. I ordered Louise :)
9 d. temu
0pt
Chloe-tsundere (10 d. temu) #38605528Hey my friend, how are you? :)
Long time no talk. Anything new?

Well, WF was pretty good. Lots of Native and Alphamax figures. My wishlist sort of exploded XD

I'm keen to see how ITEM #718172 will turn out. I liked her first figure ITEM #397824 very much.

I saw your comment on ITEM #604603 that you would hunt her in the aftermarket. If you REALLY want her, I strongly recommend to get her now. Best would probably be to get two and sell them for profit. Who knows, selling one might even pay for both so that you'd get one free... If even Amiami are asking 36k for ITEM #549574 you know you've got a solid piece of investment at your hands. I would do it myself, but getting figures just for profit isn't my way of doing it. Moreover, I'm running out of space rapidly. Tbh I'd like to sell a few, but I'm too lazy to go to all that hassle >_< Oh well...
9 d. temu
0pt
Of course I'll frame it :) I have a few things featuring her framed already.

Yeah people don't like to communicate. I still don't know what was wrong back then either. She just left. I think she found someone else and just didn't tell me. Marriage scares me too, because people seem so subject to change these days. It doesn't mean anything to a lot of people either. I don't feel like I'll ever meet some who will become close to me in that way.

I dunno. Maybe one day. Becoming close to someone gives them a lot of power over your heart and general well being, and I'm not sure I'll be able to trust someone with those things again.

Hmm maybe I'll try it. I love romantic things and such. That kind of stuff makes me happy. I did know about that. A guy in my section mentioned it a few times. He's a huge nerd. Ha.

People change, as I said before. Some just don't remember the things that make moments special, or think the significance wears off after a while. It seems like a totally unforgettable moment, but I guess not all parties feel that way. I would love to be part of something like that, having all of my passions put together for a single event. I'm extremely cynical when it comes to love and relationships nowadays, but I'm still someone who longs for the feelings love can bring about. It's a weird position to be in mentally for sure.

It seems unlikely we'll get one. I would like a happy one too. Or something other than a scowl or some such. Ha. I like her soft side a lot more.

I've remained close with a few people here, but most kind of fade into the mist, and I never hear from them again. I could give you my whatsapp if you wouldn't hate it too much.
10 d. temu
0pt
I don't either, but I adore Minna, so I like to have anything special that features her :)

I'm not sure I'm fully recovered from my thing a few years ago either. It was so sudden, and I never got an explanation.

Yeahs I guess not. This whole subject makes me kind of sad to speak of. It's frustrating, because I struggle to be happy for people who seem to be enjoying their relationships.

Oh do they have those? That could be neat. Maybe I look around for one and try it. I wanna do the super romantic, classy kind. Salsa isn't that way to me, so no worries there :)

Oh so this guy wasn't your husband? They were two different people, who gave you uniform Louise and the white version? It's weird that she was in your wedding. Now she sort of might have a weird aura around her. She's still too valuable to be affected that heavily.

Oh yeah I'd love a plush. That'd be fantastic :) I love snuggly stuff.

Hmm maybe. Did people leave? I guess a lot of my friends don't come around as much, and the only comments on their pages for years have been my birthday wishes
10 d. temu
0pt
0.o your list is impressive!
10 d. temu
0pt
Pokaż zawartość spoileraUkryj zawartość spoilera
EN
2

Reply to Chloe-tsundere
Comment⊛
PreviewI continue here:
View spoiler

----------

Yes ive been well, everything turned around for the better after some bitter events (divorce) i got more working hrs at work, a nice new bf who is now ballroom dancing with me :D (tho he isnt an anime fan, but he did watch ZnT with me and some others so i think he might just need the righ series and he will join me to a con, the con has more to offer than just anime related stuff so :) )

I dunno what a minna cel is ?
Got a link?

Yeah its kind of s bittersweet memory for me, my louise is still precious and as said was my first louise.. that ex was my best friend for many years still regret that i decided dating him ^^" as a friend he was great.

Yeah i think its not worth the huge shipping i get to pay at gsc and the customs i get as gsc doesnt lower value and the extra 2,5k for just a card.. i alrwady got a signed daki anyways :D and the art is in the artbook i got which i highly recommend btw :D

And yes nice talking to you as well, has been a while. Tbh im less active ever since the new update.. tho recently i tried making new blogs again as i enjoy that. My camera got fixed so might start figure reviews again soon!
The nanoblock blogs i did with my phone, didnt felt like it needed camera quality


Ah that's a shame. But I'm happy you're back on your feet again. It seems everyone I know has no trouble meeting people, but I've been alone for so long. I'm jealous. I want to try ballroom dancing too, but I don't have anyone to go with.


m.ebay.com/itm/...
Here's Minna.

Hmm that's always risky, dating a friend, but sometimes it works out I guess. Most of the time it doesn't though, but that's just relationships in general. You seem to be handling it well though, and that's good.

Hmm yeah I think I'll just got with the normal version. It'll surely do. The extra money does seem a little excessive for something like that.

That's alright. You're not required to be active here, especially with a life and all that. It shouldn't feel like an obligation; it should be fun. So no worries :)
11 d. temu
Wyświetl pozostałe komentarze
Japan Hobby Store

Obrazki2,301

Ulubione obrazki261

Ulubione32

Znajomi240

Kluby102