Loading
Strona domowaSpołecznośćKomentarze

Społeczność

 • WszystkiePrzedmiotyObrazkiUżytkownicyKlubyArtykułyPopularnePartnerzy
 •  
  Hoppou (4 godz. temu) #45769621Sorry I should have included that in my first comment. It was charged immediately for the Pre-order!

  Ahh >_<. I was hoping it wasn't an immediate charge. Gotta decide by today lol.
  Thanks for info ^.^
  8 min temu
 •  
  (Joker takes of predators mask)
  Joker: you are one ugly motherf**ker
  Predator: (enraged roar)
  10 min temu
 • Kuhaku dodał/a komentarz na temat [Obrazek #2113430] Every Shiro Figure
   
  Love it :ok_hand: cant wait to see what you do when the lewd phat shiro comes out lol.
  13 min temu
 • Maakie dodał/a komentarz na temat [Użytkownik #19049] Sasunarufan13
   
  Oef, ik heb geen idee hoe moeilijk of makkelijk de DVD-boxen te vinden zijn. Weet alleen dat de serie wel eerder in zijn volledigheid gestreamed kon worden op Crunchyroll, neem aan dat 'ie nog steeds in het aanbod zit daar?

  Oh! Nu ben ik heel erg benieuwd wat het kerstcadeau voor je moeder is? :D Of kan je dat niet openbaar zeggen omdat ze mogelijk je profiel hier ziet?

  Haha als je Super Groupies collectie zo door gaat, gaat het na een tijdje niet meer passen. xD Behandel je ook alles als collectibles dus dat je het ook goed schoonmaakt na een dagje uit er mee?

  Oh. :X Heb dan altijd het systeem in mijn hoofd van mijn proxy of Big in Japan, aangezien ik altijd alles daar vooraf loop te betalen. Nouja, ergens vindt ik het niet erg, want het is nu al merkbaar voor mij dat de decembermaand behoorlijk duur uitvalt, dus ik zit wat krapper nu en weet in ieder geval dat mijn pre-order daar helemaal goed zit.

  *zucht* Onze nationale post is ook al vertraagd normaal zijn enveloppen er in 1-2 dagen, pas had ik er eentje die er 4 dagen over gedaan heeft. De koper van de figure was al snel erg bezorgd, maar heb hem redelijk kunnen kalmeren door te zeggen dat dit wel vaker gebeurd in December. Dus tsja, als onze nationale post al zo sloom is, zou het me eigenlijk niks verbazen als ons proxy pakket al in Nederland is, maar ze geen tijd hebben voor het inscannen/de administratie voorlopig.

  Oh! Heb je die aanbieding gekocht van de PS4 slim voor 200 euro? Ik was erg tempted, maar wil toch eigenlijk wel liever een Pro. En ik had daarvoor een betere Black Friday deal gezien dan waar de Slim nu voor gaat, dus ik ben gewoon aan het hopen dat er weer een keer een goede price drop komt voor de Pro in het komende jaar.

  Mja, vroeger was het ook meer een 'familie is wel te vertrouwen'-ding en was het geen probleem als familie of partner iets voor je ophaalde. Er zal dan in ieder geval in Nederland toch wel iets te veel misbruik zijn geweest dat ze hier nu strenger op zijn. Ik kom bij mijn huidige apotheek ook al 5+ jaar, dus daar kennen ze me ook wel persoonlijk.

  Volgensmij zijn de details op de clear figures altijd even hoog als de geverfde, je kan het alleen beter zien op de clear. Kan me bijna niet voorstellen dat ze andere mallen gebruiken voor de clear figures. Wellicht is het wel zo dat de clears eerst gemaakt worden en dan pas diegene die ze gaan verven? Omdat bij de geverfde er toch altijd wel wat detailverlies is door de verf.

  Heh, bij ons komt de boekenbeurs nou nooit in het nieuws, vast niet sensationeel genoeg voor onze media. xD Je zou denken dat een grote conventie (ongeacht het onderwerp) altijd wel positief in het nieuws zou moeten komen, aangezien ze altijd een boost voor de economie ook zijn met (kleine) bedrijven die er op geld verdienen en mensen die hun centjes uitgeven. xD

  Zuid Afrika is een land waar algemeen veel dingen qua infrastructuur niet goed geregeld zijn, dus ook bij veel plekken kan niet goed een bezorgauto komen etc. Dus er komt vaak veel meer werk bij kijken als iemand op een 'unieker' adres woont. Verder zijn ze naar wat ik gehoord heb ook veel strenger met producten controleren en pakketjes openen, dus dat helpt ook niet echt... Hier is de foto van het sorteercentrum waar ik het over had:

  http://www.sapeople.com/wp-content/uploads/2014/10/international-post-office-south-africa.png

  Je pakketje zal maar onderop liggen. O.O Die stapel is zo hoog, dat ze volgensmij maar randomly elke dag wat dingen uit die stapel pakken.

  Interessant! :) Nee dan heb je zeker een eigen Vlaamse, want onze Nederlandse Ash praat echt heel plat Nederlands, zelfs op een punt dat er redelijk wat Nederlanders over 'klagen' dat hij soms moeilijk te volgen is.

  Mijn zus was vroeger de Disney-fan, maar we hadden wel alle videobanden, dus heb zo goed als alles gekeken met als 'laatste' die ik echt volgde en verzamelde Lilo & Stitch. Pixar kijk ik nog wel los.

  Ik kan me niet voorstellen dat ze in Toy Story 4 er iets super gritty van gaan maken met dat er toys dood of stuk gaan. :P Ookal is het wellicht wel een beetje meer dramatisch dan de eerdere delen.

  Dat is wel een beetje klote ja, want op die manier is het eerder een voordeeltje voor een inbreker. Bij beveiligingscamera's ben ik het er mee eens dat het niet OK moet zijn om het zomaar openbaar te plaatsen, tenzij iemand gecensureerd met een balkje of blur voor zn gezicht, maar ik vindt dat een winkelier en/of de politie wel alles met dit materiaal mag zien. Hoe moet je anders misdaden oplossen of voorkomen...

  Die sleepwet bij ons is dus een goed voorbeeld van hoe ze soortgelijke regelgevingen verstoppen. :( Ik zal het je wel laten weten als ze er ooit meer bekend over maken, is denk ik ook wel goed hoe meer jij hier over weet, want dan kan je er op letten of ze niet ook zulke dingen gaan proberen bij jullie...

  Hrmm, ik zal er op proberen te letten, maar ben wel erg druk in de tijd t/m kerst. Of nouja beter gezegd: in de tijd t/m early 2019. xD Mocht jij iets merken, zou ik het waarderen als je het me kan laten weten! :)
  15 min temu
 • moimoisanna dodał/a komentarz na temat [Obrazek #2116130] U7HmEgk.jpg
   
  Wahh beautiful details, epsecially all the scissors and stuff. Love that base so pretty!
  16 min temu
 •  
  Why is the box massive?!?!?! -__-
  30 min temu
 •  
  i blame lazy manufacturers for not making her go mainstream productionwise.
  32 min temu
 • andy_B dodał/a komentarz na temat [Obrazek #313733] Obrazek #313733
   
  Alter just understands us! Best company!
  36 min temu
 • Tsuko-tan dodał/a komentarz na temat [Użytkownik #133901] ArchyDaCowboy
   
  Welcome to the board ArchyDaCowboy! :)

  Please take the time to read our Community Guidelines.
  If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at the official MFC club.

  Enjoy your stay! ^^
  36 min temu
A Quantum Leap Forward In Your Japanese Import Experience