15 min temufiskepillefiskepille
Fuck it, I haven't watched the show or played the games, but I'll pre-order this. She will most likely be hell to get on the after market anyway. She's a kawaii NEET that needs a home! Also, she fits my pink shelf! ^~^)
28 min temuTsuko-tanTsuko-tan
Welcome to the board spider-mika! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^
34 min temuxXsKuNkAyXxxXsKuNkAyXx
Tsume Gray Fullbuster has a bow made out of ice if that interests you?
Don't know if you would be able to find anyone selling it though.
38 min temuWolfragniumWolfragnium
OH YES!! YESYESYESYESYESYESYES!

Though I'd love it if there were also Nekazuma and Nekowiz.
46 min temuAlohaDayonAlohaDayon
buttburglarrr (10 godz. temu) #29917036I'll take some tomorrow during the day!
oh great! thank you so much
51 min temucitruscitrus
Baman (11 godz. temu) #29915010Then why bring anime appearances up? At least they showed up unlike the Half cannon, there's obviously no confusion which one is more well known, that's my point. And I doubt the sales of MGs say much for potential HG sales.
I guess they might have figured people would buy the Half to get a desert coloured Zaku though, that might explain their reasoning.

The lack of MSD labeling implies it could show up in the films, and I mention animated appearances because Origin is recent, while Unicorn and Zeta are not.

Several past releases indicate that Bandai does use sales of MS's in different grades to produce other kits of the same MS. For instance, the recent RG HMT Zakus follows strong salea of their MG counterparts

Considering the Half Cannon as an excuse to make a desert Zaku does make sense, since it appeared in multiple OVAs before. I wouldn't mind if Bandai continued with a beige Zaku I, like the one from 08th MS Team.
52 min temuOkenoOkeno
Heldrik (3 godz. temu) #29927560Rin's tsuntsun never gets old.
Agreed! Especially when there’s some deredere too :)
52 min temuTsuko-tanTsuko-tan
Welcome to the board Liviarah! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^
53 min temuOkenoOkeno
MagicPepen (2 godz. temu) #29929414very cute and sweet photoshoot <333Heldrik (4 godz. temu) #29927463So simple, yet so efficient. Good job, the two of them look really good in Santa outfits.
Thank you both!
1 godz. temuTsuko-tanTsuko-tan
Welcome to the board calie_chaos! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^
1 godz. temuRellkoRellko
Wait, since when were these a thing? Do these ever happen in America? T-T
1 godz. temumarina40499marina40499
Mizu05 (15 d. temu) #29266887My Saturn came today and I think the quality is fine, not the best but 'ok'. It's so sad that the glaive didn't fit in her hand... ._. Saturn is my favourite character ;-;

Same lol the glaive of mine doesn't fit either. I think we all have this problem
1 godz. temuImuyaImuya
It's only CVs in Kancolle that have bows anyway, so at best you'd be looking at I think like three figures (Kaga, Akagi and Zuihou since others are either a GK or don't really exist...which I'm cross about since Hiryuu is my flagship CV everytime I need one grargh)

From previous experience of figures with bows though...they're a bloody nightmare to put together. Usually find the arrows in one way or another like to just fall out of hands.
1 godz. temuRainbowShrimpRainbowShrimp
Does anyone know when/if she'll be available via amiami ?
1 godz. temuSasunarufan13Sasunarufan13
Maakie (14 godz. temu) #29907181Hoi! Het gaat goed bij mijn nieuwe baan en ik heb ook leuke collega's, ja. :) Het is echt heel afwisselend werk en ik zit nog veel nieuwe trucjes te leren. Het leukste is dat ik een eigen tak van het bedrijf heb waar ik verantwoordelijk voor ben. Vindt het zelf ook leuker om een eigen stuk te managen dan dat ik onder anderen moet werken, dus ik ben blij dat ik eindelijk een baan heb die ik zo zelf kan indelen. :)
Bij die opmerking heb ik 1 voorbeeld, er was namelijk ook een keer een gamecube-game die uitkwam en die had een bug waardoor iedereen op ongeveer 80% van het spel vast zat en het ook niet uit kon spelen. Dat spel kwam in no time in de rommelbakken van alle winkels terecht voor 1 euro, omdat je letterlijk een kapot spel had, patches bestonden nog niet. Tegenwoordig bestaan patches en lijkt het wel een standaard ding te zijn van 'ooh, als het niet werkt, releasen we later weer een patch en dan komt het goed'. Ergste wat ik daar ooit in heb gezien was met Batman Arkham Knight, dat spel was bijna onspeelbaar op release en iedereen die 'm gepre-ordert had kon ook pas een dag later 'm spelen omdat toen pas de fixes uitkwamen. :T De mogelijkheid tot patches heeft iedereen lui gemaakt. :P
Heb jij I Am Alice compleet gemaakt? Volgensmij heeft deze maar 2-3 delen totaal. Ik vind deel 1 wel leuk, maar ben niet overtuigd om de rest van deze miniserie te kopen.
Ik heb trouwens nu de volgende in de aanbieding voor je: Samurai Champloo volume 1 & 2. :) OOP, maar voor deze gewoon weer wel 5 euro, omdat deze boeken van voor het tijdperk waren dat manga 15+ euro waren. xD
Bij ons lijkt er een weigering van extra hulp aannemen te zijn en is er daarom mega-achterstand. Brievenbuspost is normaal gezien er de volgende dag, maar een envelop die ik vorige week had gestuurd, heeft er de hele week over gedaan om aan te komen bij de ontvanger. :T Om nog maar te zwijgen over de vertragingen van eigen pakketjes. Ik heb nog een unreg SAL van half oktober die mijn kant op moet komen en waarvan ik had gehoopt dat deze er voor de feestdagenrush zou zijn, maar blijkbaar zit 'ie er midden in vast, want het is er nog steeds niet. :x
Ik heb nu ook een EMS pakket die op dit moment van schrijven bij de douane ligt. Normaal gezien is bij EMS er veel rush en het er in 1 dag doorheen en zou ik maandag de eerste levering kunnen verwachten. Alleen betwijfel ik het nu heel erg of ik al zo snel het pakket hier aan de deur kan zien... >.>
Ik weet eigenlijk niet wat slechter is. Absurde vertragingen bij mij door mensentekort of kleine vertragingen bij jou, maar geklooi met tijdelijke werknemers die er niks van bakken. :T Ik probeer dan ook altijd zo veel mogelijk normale post te voorkomen rond december, maar soms zie je toch ergens een goed koopje, of zoals nu, die EMS is een secret santa cadeautje...
Je hebt vaak genoeg winkels die nepprijzen hebben om te doen alsof er korting is. Een net nieuwe game z'n adviesprijs was vroeger vaak rond de 60 euro. Tegenwoordig doen ze dan op een bordje alsof het spel van 69,99 adviesprijs naar 59,99 verkoopprijs is afgeprijsd, maar games hier (tenzij het super speciale collectors editions zijn), zijn nooit 70 euro bij release, 60 is echt de max. Ook vaag gedoe. :/
Ik zou als ik jou was net als ik maar alles uit je e-mail gaan doen. Het notifications systeem is hier totaal niet meer te vertrouwen. Als je je er echt aan stoort zou je nog specifiek over de notifications een klacht in kunnen doen?
Het zegt al genoeg dat we met de Aniway Secret Santa maar 4 deelnemers hebben, ondanks alle promotie lol. Geeft me ook vraagtekens voor wat er van de MFC Secret Santa moet komen nu het hier ook dood bloed. Een voordeel van weinig deelnemers is wel vaak dat je goed onder controle kan hebben dat het betrouwbare/actieve gebruikers zijn. Ook bij mij, er kan bijna niks fout gaan bij de Aniway Secret Santa. 2 van de 4 deelnemers zijn bekende schrijvers voor Aniway, dan heb je mij en de 4e persoon is een IRL vriendin van me lol.
Pas had ik daar ook nog een discussie met mensen over, om als voorbeeld dat Kevin Spacey schandaal te nemen. Kevin Spacey zijn carrière is compleet down the drain door één beschuldiging, maar er zijn genoeg andere acteurs met vele verhalen van mishandeling, gevangenis, afkickklinieken etc. en die hebben nog wel hun carrière. Hoe dan?! Eén van mijn collega's heeft als theorie omdat het komt dat het Kevin Spacey probleem met een minderjarige zou zijn en ze daar veel harder op afrekenen daar dan zo'n beetje elk ander mogelijk schandaal.
Mijn man gaat morgen ook nog naar de twee bedrijven bellen waar we allebei van op een wachtlijst staan. >.> Nu met het ijskoude weer sinds deze week is alles nog erger. Bij mij op kantoor is de kachel ook al een ruime week stuk, met een reparatieman die al 3x is langsgekomen en dan is het weer 1-2 dagen later niet werkend. Ook zijn er nu in NL veel problemen met elektriciteit. De stoppen hier op werk slaan gemiddeld 2x per dag door. Bij mij thuis is het over de week verspreid al 2x gebeurd. Echt naar en irritant gedoe, het weer is hier ook echt nog extremer in een paar dagen tijd geworden... Dus nee, een douche-afzuigkap staat nu nog lager onderaan de priority-lijst, lol. Maar irritant is het wel. We hebben maar een paar bedrijven om uit te kiezen met het merk afzuigkap die we hebben. :S
Lol, vertel dat maar eens aan de vorige bewoner van mijn huis. xD Die gekkie had letterlijk de brievenbus IN een boompje in de voortuin zitten. En dan knipte hij de takken steeds weg waardoor de postbode bij de brievenbus kon. De eerste keer dat we daar de brievenbus openden werden we begroet door een hoop spinnen, dus NO THANK YOU. Dat ding is meteen los op een eigen stok op een andere plek gezet. xD Ik wil niet dagelijk het risico op spinnen of andere beestjes in mijn mouw lopen, omdat ik mijn hand in een struik moet steken om mijn post te grijpen lol.
Dat is mysterieus met de deuren op zolder lol. xD Wij hadden ook wat gekke dingen in ons huis van vorige bewoners. Zo hadden ze blijkbaar 2x zoveel tegeltjes voor de badkamer gekocht dan nodig was en waren er mega-voorraden tegels in de kelder. Niet dat wij klagen, die laten we lekker opgeslagen. Als er ooit een nieuwe badkamer nodig is, kunnen we wellicht al die tegels gebruiken. xD Om nog maar te zwijgen over hoe zwaar die tegeltjes zijn, ik ga m'n rug niet vertillen over het keldertrapje. xD
Hrrm, spijtig dat je dan niet super professioneel Frans hebt geleerd door die spelshow op TV, haha! Trouwens, ontvang jij dan trouwens veel Franse TV-zenders? Die zou je dan op de achtergrond aan kunnen zetten om een beetje woordjes bij te spijkeren? :) Is er bij jullie ook veel Engels op TV? Bij ons is bijna al onze avond-TV Engelstalige programma's, voornamelijk de grote welbekende detective- en ziekenhuisseries uit Amerika.
Ik HOOP dat het geld tenminste gaat in staatsschuld aflossen? :P Maarja, iedereen vindt altijd dat we te veel belasting betalen, ookal was het maar een paar procent. xD Zelf hoop ik dat de postmaatschappijen een schop onder hun kont krijgen en dat ze daar eens wat aan al die douanekosten gaan doen. Dat is de enige belasting waar ik me *echt* aan irriteer, aangezien het systeem heel oneerlijk in elkaar zit.
Zou jij dan nu een plek in je huis kunnen hebben waar je zo'n beeld kan opslaan of uitzetten? :') Want dat was mijn probleem toen ik eerder een kans had om zo'n beeld te kopen. Dat ding was 2 meter hoog, bij 2 meter breed zowat (was dan ook een character in een hele grote suit lol).
Dat klinkt niet best met de officiële Naruto pairings inderdaad, wow. Zelfs al zijn de ouders ongelukkig, voelt het ook een beetje alsof ze expres kinderen in het plot wilden hebben, zodat al deze characters nog een extra iemand hebben waar ze verantwoordelijk voor zijn.
Pfooe, 3 petits Nendoroids voor 80 euro vindt ik ook echt heel veel. xD Maar ze zijn wel dang cute die je hebt. :P Ik zou ze denk ik wel als collectible ook bewaren en ze gesealed houden. xD


Dat is goed om te horen! :) Ben blij dat je het werk tot nu toe leuk vindt ^^

Het lijkt alsof elk nieuw Pokemon game patches nodig heeft na de release. Ik wil gewoon eens de game kunnen spelen zonder constant mijn 3DS te moeten updaten omdat er weer eens een nieuwe patch moet geïnstalleerd worden *rolls eyes* Ik weet dat fouten maken menselijk is en games maken kan niet gemakkelijk zijn, maar ik heb echt de indruk dat ze elke keer weer met patches moeten afkomen omdat de game nog niet perfect is. Ik wacht liever wat langer op een game om er zeker van te zijn dat alle bugs er uit zijn, dan het vroeger te hebben en mijn 3DS te moeten updaten - again - omdat er weer patches moeten worden gedownload.

Ik heb de series compleet, ja. Er zijn inderdaad maar drie delen in totaal verschenen. Het was op zich wel leuk om te lezen, maar meer zoiets van dat je niet te veel moet nadenken en gewoon je verstand op nul kunt zetten XD Op dat gebied is die hele Alice in the Country of Hearts series een pak serieuzer.
I Am Alice is meer zo'n feel good series kun je zeggen.

Zojuist die series opgezocht - ik had er al wel van gehoord, maar wist niet waarover het ging - en ja, dat lijkt me wel interessant :D Je kunt ze toevoegen aan het pakket!

En de post wordt hier nog beter *rolls eyes* Op maandag gaf de douane een klein pakketje van me vrij - letterlijk twee Naruto bad eendjes. Op dinsdag kreeg ik het volgende bericht: "We hebben een pakje van Japan voor jou ontvangen en zullen het morgen leveren op 12 december". Eh, dinsdag WAS 12 december. Pakje komt natuurlijk niet aan. Op woensdag zie ik op de tracking dat mijn pakje opeens naar een ander sorteercentrum werd gebracht - terwijl het eerste sorteercentrum dichter bij het postkantoor hier ligt -_-
Donderdag zou het weer geleverd worden, maar opnieuw niks. Op vrijdag heb ik het dan eindelijk aangekregen, maar holy shit heeft dat lang geduurd!
Tot een paar maanden geleden moest ik letterlijk maar een nacht wachten en dan had ik mijn pakje. Nu moet het bij wijze van spreken heel het land door voor ik het heb.
En de douane is ook niet meteen de snelste. Een aantal van mijn pakjes hebben Japan bijna twee weken geleden verlaten en ze moeten nog steeds geregistreerd worden *sighs*

Ja, normaal gezien probeer ik ook zoveel mogelijk pakketten in December te vermijden, maar nu zijn er juist een aantal leuke spulletjes op Mandarake, nghn >_> En bij Amiami staat er nog één bestelling, maar ik vermoed dat die pas op het einde van de maand uitkomt.

Ik heb vrijdag nog een brief gekregen van Gamemania waarin ze de koopjes voor december aanprijzen LOL Bij hen zijn de prijzen wel redelijk gedaald, dus het zou kunnen dat ik toch overstag ga morgen XD

Ja, het hele notification gedoe is zo lek als een zeef *sighs* Al de stappen die ik moet doorlopen gewoon om er achter te komen welke aanpassing ze bij een figure hebben gedaan ... En dan behoorlijk annoyed worden wanneer het niet een release datum betreft, maar gewoon de toevoeging van een creator of zo :')

Ik vertrouw de post niet meer om alles op tijd te versturen >_> Anders had ik wel meegedaan, maar als je ziet hoe lang ik moet wachten om gewoon nog maar een pakje aan te krijgen ... *sighs*

Ik zeg niet dat alle beschuldigingen vals zijn, maar ik begin zo het gevoel te krijgen dat er een soort massahysterie is ontstaan net zoals tijdens de Salem processen een paar eeuwen geleden :/ Nu kun je geen krant openslaan of er is weer een ander bekend persoon - altijd een man - beschuldigd van overschrijdend gedrag en ik begin me daar wel vragen bij te stellen. Zijn het allemaal lieverdjes? Nee. Maar dat er zoveel opeens over de schreef gaan en ze wachten jaren af om hen dan te beschuldigen? Hoe gaan ze het dan zelfs nog kunnen bewijzen? :/ Het fysieke bewijs is al lang weg, dus in de meeste gevallen is het een 'he says, she says' verhaal. Of je moet al sms of e-mails bewaard hebben of zo.
Ik weet het gewoon niet, ik vind het gewoon raar dat er zoveel mannen opeens beschuldigd worden. Hopelijk komt de volledige waarheid aan het licht, want het zou behoorlijk klote zijn mochten sommige mannen toch onschuldig zijn.

Heeft de stroom problemen dankzij het slechte weer? O_O Want die stoppen slaan wel heel vaak door - en ik dacht dat het hier al gortig kon zijn *shakes head*
Hopelijk wordt alles snel gerepareerd, want dat is inderdaad geen doen :/

Ik zou echt gefreaked hebben als ik een hoop spinnen tegen kwam bij het openen van de brievenbus XD Wie zet dat ook in een boom? :O Dat is zo'n vreemde plek ... Zeker omdat je inderdaad altijd met de takken moet rommelen.

Oh wow XD Wel, tegeltjes zijn tenminste nog te gebruiken LMAO Twee oude deuren zijn niet echt nuttig LOL

Toch redelijk wat, ja. Dat krijg je als een deel van je land Franstalig is LOL De Franstalige zenders staan wel wat verder beneden in de lijst van zenders dus je moet er wel specifiek naar op zoek gaan.
Hier is het voornamelijk een mix van Engelstalig en Nederlandstalig programma's. Het hangt echt af van zender tot zender eigenlijk.

Wel, de staatsschuld lijkt maar niet te verminderen dus ik heb geen idee wat ze eigenlijk met al dat geld doen :P
De douanekosten irriteren me ook het meest. Nu hebben ze het opeens naar 22 euro teruggeschroefd, maar zelfs dan nog zijn ze oneerlijk. Mijn pakje van deze week was letterlijk maar 22 euro waard. Oke, er komen al 15 euro aan papierwerk bij, maar op z'n hoogst verwacht je maar een euro, misschien twee als ze echt kleinzerig zijn, aan de eigenlijk belasting, aangezien het pakket letterlijk 22 euro was.
Nope, in plaats daarvan 11 euro :/ Eh, hoe maak je 11 euro van een pakket dat letterlijk evenveel waard is als de toegelaten waarde?
Ik wou dat ik een klacht kon indienen maar ik zou niet weten waar aangezien ze geen enkele contactinformatie vrijgeven.

Opslaan wel. Tentoonstellen wat minder, tenzij ik het in de gang of de living room zet XD

Ze hebben ook expres die pairings gemaakt zodat ze de series nog wat meer konden uitmelken met de kinderen. Er zijn koppels bij die letterlijk nog nooit met elkaar hebben gesproken, let alone elkaar gezien hebben! En de meeste vecht scenes met Sarada en Boruto volgen de vecht scenes van Sasuke and Naruto, dus origineel kun je ze ook niet meer noemen :/
De kinderen zijn letterlijk een carbon copy van hun ouders, alleen irritanter en bekende feiten qua jutsu worden gewoon genegeerd om toch maar iets logisch van de kinderen te maken.

Hah, ze waren sowieso niet meer gesealed, dus ik heb ze in een mini kastje tentoongesteld naast nog wat andere petit nendoroids XD Eerlijk, de prijs was ook wat aan de hoge kant, maar als ik kijk naar de prijzen die er normaal worden voor gevraagd, besloot ik het toch maar aan te nemen. Had ik dat niet gedaan dan zou ik waarschijnlijk nog altijd aan het hunten zijn en jammeren bij het zien van de hoge prijzen >_> (Dat is wat ik nu doe bij de Gift plushies van Togainu no chi, Dramatical murder en Durarara LOL Om nog maar te zwijgen van de Gift plushies van Attack on Titan, holy shit)
1 godz. temupocket_pancakepocket_pancake
Would be totally awesome if this were real! Tokyo mew mew is the first series I discovered and what made me start liking anime/manga. You just made me feel so nostalgic. Thank you for this! :3
1 godz. temuponnieponnie ~Donyatsu Huntress~
Tsumikiria (2 godz. temu) #29929275Wow I didn't expect this... Not sure if it's a manufacture defect or just manufacturer's short-sightedness. Given her limited status, and 2 years has passed after her release, I doubt the remaining 3 copies of her on Amazon.co.jp would be free from the same issue. Sounds like a gamble.
Seems like I need to completely remove her stockings, remove stains or do a repaint of her legs, fix dye leaking of her stockings or just give her new, better quality ones. I'm really not sure the end result would turn out to be good or natural looking. I've just been into this hobby for a month. Totally didn't expect things like this.


You need a certain skill for this kind of repair, indeed. If you don't feel like doing it yourself, your best bet is finding a garage kit artist who could help you with that. Not anyone would work with PVC, though.

Also if you don't want to ruin her original legs you can order a recast copy from a recast-store-that-can't-be-linked and work with that (PM me for link, open links for such sites are forbidden here). It's pre-order now, though, so might be literally years before they make another batch.
1 godz. temuAvolionAvolion
I guess we should be lucky we got a Nendoroid released...
1 godz. temuTsuko-tanTsuko-tan
Welcome to the board jerrymaru! :)

Please take the time to read our Community Guidelines.
If you need any help with the site, please have a look at the FAQ. Also, if you find a bug or have a suggestion, please report it to the appropriate discussion at The Official Tsuki Club.

Enjoy your stay! ^^

« Poprzednia   1 2 3 4 5 6 7 50   Następna »