HFC - HungarianFigureCollectorsHFC - HungarianFigureCollectorsn/a

01 mieś.pandidorapandidora
EvilDavid (1 mieś.) #4068910Köszönöm szépen! Egyik haverom is belépne, akkor keresni fog tégedet!

Írhat privátot, vagy ugyan így jelezze a klubszobában! :-)
01 mieś.EvilDavidEvilDavid
pandidora (1 mieś.) #4068863Pont így, küldtem meghívót!
Köszönöm szépen! Egyik haverom is belépne, akkor keresni fog tégedet!
01 mieś.pandidorapandidora
EvilDavid (1 mieś.) #4067854sziasztok! ha szeretnék belépni a klubba, mégis azt hogy tegyem :)

Pont így, küldtem meghívót!
01 mieś.EvilDavidEvilDavid
sziasztok! ha szeretnék belépni a klubba, mégis azt hogy tegyem :)
03 mieś.ZoinbergZoinberg
Köszönöm szépen neked is és OJ-nek is. :)
03 mieś.Rui-chanRui-chan
Zoinberg (3 mieś.) #3292337véletlen kiléptem a csoportból, valaki vissza tudna tenni? ><
köszi előre is.

Küldtem meghívót a csoportba, így már elvileg vissza tudsz lépni.
03 mieś.ZoinbergZoinberg
véletlen kiléptem a csoportból, valaki vissza tudna tenni? ><
köszi előre is.
04 mieś.paTKanypaTKany Over 9000
Lehet linkelni a klubhoz item #328968 encyclopedia #87545
06 mieś.fullillegalfullillegal
Közben megoldódott, a biginjapan vett fel pluszrendeléseket.

Más: a terraformer másnak működik? Nekem az add-to-cart gomb nem működik(korábban már vásároltam tőlük, akkor nem volt gond). Ez központi szivatás, vagy az én gépemben/böngészőmben van a hiba?
08 mieś.Rui-chanRui-chan
fullillegal (8 mieś.) #2858688Ha lecsúsztam egy előrendelésről, akkor azt már cseszhetem, vagy a kiadás előtt x idővel ismét rendelhető lesz a figura?(ha utóbbi, akkor mennyi idővel a megjelenés előtt kezdjek el sasolni?)
Az sok mindentől függ, mennyire népszerű a karakter, milyen gyártóról van szó, stb.
08 mieś.fullillegalfullillegal
Ha lecsúsztam egy előrendelésről, akkor azt már cseszhetem, vagy a kiadás előtt x idővel ismét rendelhető lesz a figura?(ha utóbbi, akkor mennyi idővel a megjelenés előtt kezdjek el sasolni?)
08 mieś.TziTzi
Aki privát üzenetet küldött, legyen kedves küldjön egy levelet, mert nem találom az üzenetét...
Köszi!
011 mieś.pandidorapandidora
fullillegal (11 mieś.) #2578776Köszi
Akkor duplán szerencsém volt. Nemrég 2 figurát is rendeltem(5000 és 6000 yen felett), és mindkettőt megkaptam gond nélkül.(lehet, mert karácsony táján érkeztek Mo-ra?)


Akkor tényleg nagy szerencséd volt! Karácsonykor sokkal több a csomag, minden bizonnyal ezért nem tudtak figyelni rá a vámosok.
011 mieś. (11 mieś.)fullillegalfullillegal
Köszi

Akkor duplán szerencsém volt. Nemrég 2 figurát is rendeltem(5000 és 6000 yen felett), és mindkettőt megkaptam gond nélkül.(lehet, mert karácsony táján érkeztek Mo-ra?)
011 mieś.pandidorapandidora
fullillegal (11 mieś.) #2570082A vámolás az hogy zajlik? Minden csomagra ránéznek, és amelyik értékhatáron felül van vagy gyanús, azt kezelésbe veszik, vagy csak véletlenszerűen nézik meg őket?
Véletlenszerűen választják ki őket. Volt már olyan is, hogy bőven az értékhatàr felett volt a csomag, mégis átjött. Eddig két felhasználónál fordult elő az, hogy kis értékű csomagot is kivizsgáltak. Az biztos, hogy 5000 yen feletti érték esetén 99%, hogy megvámolják.
011 mieś.fullillegalfullillegal
A vámolás az hogy zajlik? Minden csomagra ránéznek, és amelyik értékhatáron felül van vagy gyanús, azt kezelésbe veszik, vagy csak véletlenszerűen nézik meg őket?
011 mieś.bleachbleach
akinek van bleach fan cucca pl;karkötö,poszter,nyaklánc kérem jelezze pm-ben
01 r. (1 r.)CrimsonCrimson
Meghívtam, bent van már a csoportban, választ a fórumba küldöm el.
01 r. (1 r.)pandidorapandidora
Crimson (1 r.) #2459520EZ nagyon kellemetlen, ha olyan csomagot kapnak el, amire (elvileg!) kb. 2000 yen van írva. Mi jogon csinálják ezt? És ilyenkor most mi van, ha a csomagon 2000 yen van, ő pedig elküldi a számlákat, amik 10.000 yent írnak? Nem lesz ebből baja?

Ha bevallja a teljes összeget neki semmi baja nem lesz, hiszen elvileg mi nem tudhatjuk mi szerepel a csomagon. Csak a jövőben fog gondot okozni, mert így automatikusan meg fogják vizsgálni az összes onnan érkező csomagot, mondván ha egyszer gond volt, akkor biztos mindegyiken téves összeg szerepel. Ilyenkor szerintem csak a bolt bukik, mi pedig annyit, hogy az összes csomagot ellenőrízni fogja a vám.
Aucifer: borzasztó egyszerű megbuherálni a számlát! Nyisd meg nyontatható változatban az emailt, másold ki word-be. Amint elkezdsz beleírni olyan betűtípusba fogja rakni, amilyen a levélben volt (legalábbis a 2007-es és 2010-es word). Én múltkor worbe kopizott változatot küldtem nekik és jó volt (mondjuk nekem nem kellett hamisítanom, csak egy doksiban akartam elküldeni nekik a paypal számlát és az amiami levelet). Viszont itt van nagy gáz, mert ha más összeget írsz, mint ami a csomagon van (pl. Csomagon 2000 yen te meg beírsz 2300-at), az már szerintem hatóság megtévesztése és az bűncselekmény!
Mindenképp írd meg nekünk mi lesz a vége, mert ha BIJ lebukik, akkor meg kell kérnem őket, hogy a valós összeget írják a jövendőbeli csomagjaimra. Inkább fizetek, mint hogy bajom legyen.

Szerk: OJ szerintem vegyük fel Aucifer-t a clubba és akkor tud majd a fórumba írni, ott jobb ilyet megbeszélni!
01 r.CrimsonCrimson
EZ nagyon kellemetlen, ha olyan csomagot kapnak el, amire (elvileg!) kb. 2000 yen van írva. Mi jogon csinálják ezt? És ilyenkor most mi van, ha a csomagon 2000 yen van, ő pedig elküldi a számlákat, amik 10.000 yent írnak? Nem lesz ebből baja?

« Poprzednia   1 2 3 4 5 6 7 22   Następna »

HFC - HungarianFigureCollectors